tiistai 27. huhtikuuta 2010


Tälläsia kivoja kylttejä, muillakin teksteillä löytyy, puulaatikot blogista. Tilasin niitä itselleni muutamia ja sellaisen ihanan laatikon, mihin voipi laittaa lehtiä. :)
Eilen paistoi niin ihanasti aurinko ja nytten sataa vettä. Kuka piilotti sen mollukan tuolta taivaalta?? Lasten kanssa oltiin eilen reippaita ja haravoitiin etupiha ja vietiin vanhoja kukkia kompostiin. Neitit oli vähän sitä mieltä, että tämä on tylsää, mutta oppiivathan samalla tekemään ns. *aikuisten juttuja* Takapihalla on vielä paljon lunta, joten sen siivous saa odottaa vielä, tosin sormen päitä syyhyä , jotta pääsis penkomaan kukkapenkkiä, että mitäs sieltä lähtee kasvamaan ja mitä sinne vois laittaa uutta. Ja kukkiakin olisi ihana laittaa, mutta järki sanoo, että pakkanen purasoo raukkoja ja sitten ottaa hemmetisti päähän. :) *malttaa mielensä*
Nyt pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa heiluttamaan puikkoja. Muutamat parit villasukkia pitäisi saada valmiiksi tk:n vanhuksille. :)

3 kommenttia:

 1. Hieno kyltti,ne on vaan niin kivoja.

  Täällä on kanssa harmaa päivä.Tuulee ja sataa välillä.Kuka tosiaan sen mollukan piilotti?

  Pihahommia olisi kanssa kiva päästä jo kunnolla tekemään.Vähän jo sain rapsuteltua haravalla mutta vielä lunta kasoisssa.En kyllä levittele,sulakoon rauhassa.
  Orvokkeja olisi jo kiva laittaa,mutta niitä joutuu varmaan vielä nostelemaan sisälle,joten odottelen lämmimämpiä ilmoja.

  Mukavaa päivää ja mukavaa puikon heilutusta.

  VastaaPoista
 2. Mukavaa Tampereen matkaa.

  Terveisiä Juipille ja Nipsulle.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kyltti! Hyvää vapun iltaa sinulle!

  VastaaPoista