maanantai 31. toukokuuta 2010


Halojata halloo!! :)

Noitten pöksyjen tarina alkoi näin... -Äiti, mä haluun shortsit, missä on korkea vyötärö... Tämä äeppä tuumi, että meneppäs kirjastoon ja etsi sieltä jostain lehdestä sopivat kaavat. Teinix lähti ja mä aattelin, että nooh, tuskinpa löytää. ;) Meni about viistoista minsaa ja neiti tuli kottiin, kaavojen kera! :D
Teinix teki itse kaavat, yhdessä käytiin kangaskaupassa, minne mulla EI pitäisi mennä!! Mukaan lähti hennon vaaleanpunaista pellavaa ja pienimmälle mekkokangasta ja tietty noi pökäkankaat. ( Mekkokin on kohta valmis ) :)
Ja kuinka onnellinen teinix olikaan, kun sai housut jalkaansa! Hyvää tässä asiassa on sekin, että lapsille kelpaa äepän tekemät vermeet. Ei tarvii aina olla kaupan hyllyjä kaivelemassa. :))
Nyt tämä lähtee virkkamaan. Eilen aloitin ensimmäisen tilkun torkkupeittooni.. niitä pitää ohjeen mukaan olla 216.
Siinäpäs se nuoruus kulluu. :DD
Auringon lämpöä teille lukijat!

4 kommenttia:

 1. Aikas hienot shortsit tuli.Sulla on taito hallussa.Oottelen vaan millainen tulee mekosta.

  Kyllä itse tehden saa kivoja vaatteita ja hieno juttu että lapset ei vaadi kalliita merkkivaatteita vaan kelpaa itsetehdyt,tuunatut ja kirppisvaatteet.

  Urakka on suuri torkkupeiton kanssa.Millaisen tilkun teet.Äläkä ihan uppoa sinne peiton maailmaan nuoruutta kuluttamaan,käy välillä täälläkin.Kiitokset ihanasta kommentista taas,hyväntuulen toit tullessasi.

  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Onpa hienoa, että äidin tekemät vaatteet kelpaavat, ja miksi tietysti eivät kelpaisi, kun osaat noin siistiä jälkeä tehdä. Ja onhan nuo itsetehdyt kuitenkin aina niin uniikit, ei tule joka teinillä vastaan.

  VastaaPoista
 3. Eena, kiitos kannustavista sanoista! :D Kun joku hiukan antaa positiivista palautetta, sitä jaksaa kummasti etiäpäin. :))
  Tainalle myös kiitokset. :))

  VastaaPoista