lauantai 31. heinäkuuta 2010

Keskiviikkona oli tiukka mantsikkapäivä!! Pellolta jäi saaliiksi 11 laatikkoa mansikoita ja jopa minäki taivuin poimimaan, ainakin vähän. Seuraavana päivänä selästä löytyi kipeitä kohtia, sai vain ihmetellä, että onkos mulla sielläkin jotain lihaksia. :D
Mansikoita puhdistin ulkona ja selkä sai tuta, miltä tuntuu, ku arska porottaa yli 30 asteen lämpötilalla. Biksujen piuhan kohta oli kaikkee muutakuin keskellä rankaa ja mutsikin nauro, että näyttää siltä, kuin selässäni olisi tikku-ukko juoksentelemassa... Kaiken huippu oli se, että tää akka, 8-vuoden tauon jälkeen, uskalsi mennä uimaan. Eli se jo kertoo, että nyt on ollu lontille sopivan lämmintä pulikoimiseen. :D Armaat pienet koiranikin, jotka eivät todellakaan ole mitään vesipetoja, uskaltautuivat myös veteen. Johtunee varmaan siitä, että kun mä lähdin uimaan, jätkät päätti, että mamma pitää pelastaa!
Entäs nyt?? Vettä sataa ja on ihan pilveksessä. Pah. Eli siis voip vaikka mennä peiton alle ja haaveilla... Sateen raikastamia terkkuja täältä Kajaanista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti