maanantai 20. syyskuuta 2010Tälläistä kukkaloistoa odotellessa.. Kävin juuri kattomassa sääennusteen. Loppuviikosta alkaa olla jo hemmetin kylmää. Joutuukohan kalsarit kaivelemaan esiin? Eipä silti, olen kyllä koittanna imeä sisääni tätä syksyn väriloistoa, mikä ympärillä on. Olkkarin ikkunasta kun katselee, niin ihanan keltaiselta näyttää tuo takamaasto. :)) Teinix ja Pentuinen kattoo ymmyrkäisinä, kun mä automatkoilla huutelen, että kattokaa, ihanan värinen pihlaja, tai kato, kui upee haapa! Ne ei ihan taija pysyä mukana tässä värien ihastelussa, mutta joskos niille jäis mieleen sekin, että syksykin on hienoa aikaa, vaikka talvi onkin jo nurkan takana.
Kynttiläillalliset kukoistaa. Ihmiset ovat pimeiden tullessa innostuneet uusista somisteista ja kynttilöistä, joten tämä eukko ravaa siis ympäri kaupunkia. Ja voi kuinka hauskaa meillä on ollut, sekä vieraiden, että emäntien kanssa. Kiitos heille kaikille, sillä noista ihanista nauruntäyteisistä illoista saa itsekin uutta virtaa tähän syksyiseen ilmaan. :))
.. ja entäpäs neulomisrintamalle.... No joo... pari huivia tuossa on teon alla, sekä muutama idea päässä.. Siis vielä päässä. En taida uskaltaa aloittaa mitään uutta, ennenkuin joku entinen alkaisi olla valamis!! Tänään tosin jäi Prismasta muutama uusi lankakerä mun kärryihin. Ne langat suorastaan huusi: Osta meidät! Huoh. Eli tällästä täällä, Kainuun takamettissä. ;))

1 kommentti: