sunnuntai 12. syyskuuta 2010


Tässä on mun äepän ottama kuva. Se on jossain pellon laijalla oleva vanha kaivo ja kannen päälle rouva on laittanna maksaruohoa kasvamaan.. ja näkkyypäs tuossa jokunen kivikin kasvavan. Mamma innostui vallan paljon valokuvaamisesta, kun ostimme hänelle vuosi sitten digikameran. Ja hyviä otoksia hän on saanut aikaiseksikin. Osaa varmaan käyttää kameraansa paremmin, kuin allekirjoittanut. :)
Lapset oli viikendin isällään ja mulla oli sitten eilen ystäväpäivä!! Mies Jämsästä soitti, että oletkos kotona, hän kävis pikamutkan. Olinhan minä, mutta ei maitoa eikä kahvileipää. Eikun Ropponen tulille ja kauppaan. Kun hän lähti, kävin Keskustan Ystin kanssa Pekka Heikkisellä kahaveella ja hetkinen kerettiin käyvä hänenkin kotonaan rupattelemassa. Ei olla nähty ku viimeksi... kevättalvella??!! Pääsin kotio, naamakirjan pariin, tuli viesti Entiseltä Naapurin tätsyltä, että olenkos kotona. Täällähän minä. Parannettiin tovi maalimaa ja kun hän läksi, minä tomerana naamakirjaan. Siellä Ysti maalta viskas viestii, että tulehan iltakahville. Mikäs minä kieltäytymään. :DD Hipsin kottiin ennen ysiä ja olin hyvin tyytyväinen. Mitä maalima olis iliman Ystäviä?
Linjaus on jatkunna tälle päivälle, tosin vaan parin Ystin muodossa. Ja Teinix ja Pentuinenkin tulivat kottiin, vanhemmalla oli tukkamaalia, mitä piti laittaa myös Pentuiselle muutaman raidan muodossa. Onneksi Teinixillä ei toi musta ole ottanna valtaa hiusväreissä. Ihan normiväreissä mennään. Pentuinen ilmoitti, että kun hän saa värjätä hiuksensa, niistä tuloo violetit. Sitä päivää odotellessa!
Ihanata viikon alkua kaikille!

2 kommenttia:

 1. Auts,kulosti pahalta tuo räpylä.Onko se jo parempana.

  Kylläpä maksaruoho kukkii koko tehollaan,kaunista.

  Johan sulla yöunet meni tuollaisen kahvittelun jälkeen.Vaan on se kyllä niin mukavaa tuo ystävien tapaaminen,jotta uni tulee hetkessä.

  Tultiin mökiltä kotiin vaihteeksi,nyt rupeemme laittamaa mulle työhuoneeseen pöytää.Saas nähdä mitä siitä tulee?

  Oikein mukavaa viikkoa sinne.

  VastaaPoista
 2. Huomenta Jaana!
  Onneksi toi kinttu alkaa olla jo parempi, ei muistuta enää metristä koivuhalkoa. :)) Nyt pittää vaan syyvä antibiootteja reilut kaks viikkoa.
  Heh, meitsin yöuniin ei toi kahvi vaikuttanna, hyvin nukutti, ku pisti pään tyynyyn.

  VastaaPoista