lauantai 27. marraskuuta 2010

Kirpeätä pakkaspäivää täältä Kainuusta!! Joku tiesi kertoa, että tälläinen keli jatkuu Jouluun asti... Toisaalta, jos aurinko näyttäytyy päivittäin, niin kyllä mä kestän tän viiman ja pakkasen! Ja latoo vaatteita tarpeeksi päällensä, ku joutuu kartanolle. Tämä kunnon toppavaatteisiin pukeutuminen sitten ei koske Teinixiä ja Teinixin kavereita. Noh, omathan noi ovat kintut, mitkä palelluttaa, kyllä se neiti oppii, ku tähän ikään pääsee. :D
Kuvassa oleva vaaleanpunaisen ja ruskean sävyinen huivi päätyi Siskolleni 30-lvuotis lahjaksi. Tykkäsi ja kertoi huivin olevan lämmin. Tekniikka on Salomonin silmukoita ja lanka ihan villaa. Langan merkkiä en muista, mutta ostettu Raahen lankaliikkeestä.
Katotaan, saankos seuraavan kuvan tähän alle vai mihin se päätyy...Kappas vaan, mä onnistuin saamaan sen oikeeseen paikkaan. :)) Tämä huivi eksyi Kaimalleni, joka ihastui siihen vallan ja halusi toisenkin, mutta erivärisenä. Lanka on Novitan puroa ja sävyltään Luumupuu.


Tässä toinen versio, sävynä oli tällä kertaa Kaarna. Itsellekkin olis lanka tuollaiseen huiviin, punaista olisi lanka, muttakun mä olen päättännä, että immeiset saa tältä jottain itsetehtyäkin Joululahjaksi, niin ei vielä ehdi.
Keskiviikkona oli sukkien luovutus Tk:lle ja olihan siellä toimittajakin paikalla. Vähän jänskätti, mutta Setä kyseli näppärästi ja sain jo jutunkin alustavasti luettavaksi. Sukkia oli 53 paria ja toivottavasti ne lämmittävät Potilaiden varpaita sekä mieliä. Kiitos kaunis sukkaprojektiin osallistuneille ihmisille. :)
Rauhallista Viikonloppua kaikille.

3 kommenttia:

 1. Uppeeta ja mahtavaa! Mihin juttu tulee ja milloin, kyselee yksi utelias ;)

  VastaaPoista
 2. Moiks.
  Juttu tulee Kotiseutu plussaan ja Kainuu-maakunta kuntayhtymän omaan lehteen Kaikuun. :))

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana kuva tuossa bannerissa.Niin nätisti pikkuinen siellä nukkuu.

  Ihania huiveja olet tehnyt.Itse en ymmärrä noiden tekemisestä mitään.Mutta voisin joskus kokeilla tehdä.

  Pakkasta täälläkin.Kaikki talvikamppee kaivettu esille,jotta taretaan.

  Mukavaa alkavaa viikkoa

  VastaaPoista