sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Lunta. Sitä tuli viime yönä. Kaikki on niin kauniin puhtaan näköistä. Oli mukava käydä Pikku-Ukkojen kanssa aamukävelyllä ja jättää ensimmäisenä jälkensä lumeen. Koirat tunkivat kuonoaan lumeen ja yrittivät nuuskia mielenkiintoisia hajuja ja kumpikin sinkoili miten sattuu hihnoissaan, aivan kuin lumi olisi totaalisesti häivyttänyt rajat, missä tallustaa. Sisälläkin on paljon valoisampaa, ei tarvitse olla kaikkia valoja sytyttelemässä, jotta näkis jottain. *nauttii*
Kerrankin olisin ladannut tänne kuvia. Kirjahylly per... on syöny piuhan. Ei löytynyt, ei sitten millään, pukki jo tuskan hikeä päälle, mutta todella tallessa se piuha on. Ehkä se löytyy, kunhan ravistelen kaikkia kaappeja oikein kunnolla... tai laitan Pentuisen asialle, sillä se on tonkinna hyllyjä viimeksi.
Huomenna on mun ruuanlaittovuoro. Siis, mä aloitin ystävän kanssa pari vuotta sitten sellaisen systeemin, että kumpainenkin laittaa vuoroviikoin ruokaa. Lapset on oppinna syömään muutakin kuin mamman tekemää evästä ja mikä sen mukavampaa, ku joskus mennä valmiiseen pöytään. Nämä ruokailut tuppaa olemaan sellasta ylenpalttista syömistä... Ensin syyvään pääruokaa, sitten on jälkkäriä ja lopuksi jottain herkkuja teen kans. Yleensä iltapalaa ei tartte kuvitellakkaan syövänsä, niin on masu aina täynnä. :D Mutta ihania nämä syömingit on olleet, siinä samalla lapset ovat saaneet tutustua toisiinsa, leikkiä koirien kans ja me aikuiset olemme saaneet nauttia hyvästä ruuasta ja hyvistä keskusteluista. Ja tietty olemme porukalla leiponeet pipareita ja torttuja, sekin on suunnitteilla vielä, menee ehken ensi kuun puolelle.
Niin, huomenna on ruokalistalla kanalasagnea ja.. hmmm.. no jälkkäri on vielä arvoitus, saas nähdä, mitä keksin vääntää. :))) Ja ysti tuo Pekka Heikkisen voipullia. Nam.
Lumihiutale terveisiä täältä Kainuusta

1 kommentti:

 1. Lunta tuli täällä itäisessä suomessakin ja on nyt niin kaunista.Pikkupakkanenkin vielä.

  Kiva juttu tuollainen ruokasysteemi.Valmiiseen pöytään.Olisipa mahtavaa.

  harmi kun et löydä sitä johtoa,kuvia on niin kiva katella.Koetahan etsiä.

  Kävitkö pikkujouluissa.

  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista