sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Still here.

Jotenkin vaan on kovin tökkinnä tämän blogin päivitys, mutta toisaalta, kenelle olen tilivelvollinen, muillekuin itselleni? :))
Hiihtoloman viimeinen päivä vetelee loppuja tuntejaan, huomenna alkaa arkinen aherrus ja puurtaminen. Tarkoittaa tälle mammalle ehken kevätsiivousta, neulomista ja koiruuksien kanssa lenkkeilyä ym. normihommaa. Lapsilla koulu. Huoh, mitenkähän lähtee käyntiin, kun juuri eilen Teinixin kanssa juteltuani selvisi, että muutama koulurojekti on hiukan?? levällään...
Käytiinpäs sitten tirppojen kanssa Tukholman risteilyllä. Oli kyllä vallanki hauskaa, syötiin hyvin, kateltiin merta, käytiin Tukholmassa ostoksilla ja syötiin karkkeja, aikasen paljonkin. Pentuinen seurasi muita laivoja, kyseli ja pulpatti ku ruuneperi koko matkan ajan. :D Teinix etsi Tukholmasta itellensä tennarit ja tuumi, ettei näitä hänen mielestään ole kotosuomessa. Suuri on naapurimaan pääkaupunki ja aikaa tartteis paljon, jotta ehtis edes murto-osan asioista kattelemaan. Kuulemma uudestaan tarttee päästä tollaselle reissulle. Kattellaan, milloin olisi sopiva ajankohta ja ennenkaikkea rahaa.
Nyt tämä lähtee pähkäilemään, miten onnistuu seuraava huivirojetki. Ullan-neuleet sivustolta sellanen kuin Lumi-huivi on valmistumassa, jos saan ohjeen uppoomaan johonki aivolohkoon.
Aurinkotäyteisiä päiviä kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti