maanantai 4. huhtikuuta 2011

Kevät.

Kaksi viikkoa siihen meni, melkolailla. Lastenhuoneeseen. Käytiin jokainen purkki ja purnukka läpi, tyhjennettiin lipasto ja koulupöytä. Enempäsä voi pienet typyt säilöä tavaraa. Karkkipapereita ( se hemmetin roskis on ollu puolen metrin päässä!! ), kiviä??, miljoonia pätkiä liian lyhyitä lyijykyniä, niin kovia pyyhekumin palasia ( siis palasia!! ), että niillä ois voinu heittää vesilintuja, siis kaikkea. Sitten tämä muija irrotteli kaikki kiskot, saranat ja nippelit ja maalasi kalusteet. Kahteen kertaan. Viime viikolla seinä sai pintaansa limenvihreän maalin. Tirpoilla on siis isojen tyttöjen huone. Aikakin jo, sillä Teinix täyttää kesällä 15...
Vesi tippuu räystäiltä ja meidän rappusten edessä on kahluualtaallinen vettä. Siihen tarvii kohta sillan, jos tilanne vielä pahenee. Ja piha on niin liukas, että sydän kurkussa tallailen autolle, onneksi kengän pohjissa on piikit, mitkä helpottaa hiukan tilannetta. Kaikki tämä tarkoittaa vain sitä, että Kesä keikkuen tulevi! :))
Mä mietin, että joskos laittaisi takapihalle tomaatin taimia kasvamaan... En nyt toki vielä, lunta on siellä ainaski vielä metri! Hmm. Ehken joutuu lapion kanssa heilumaan, että kesä tulis sinne nopiammin.
Suloisen vetistä kevään alkua, kaikille. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti