maanantai 30. elokuuta 2010Päevee toasen! Tässäpäs olisi sukkasaldoa tälle syksylle. Ja lisää on tulossa, tosin vielä pienempiä kuin nämä töppöset. Raahen Serkun vaaville oon tehny ihan mini sukat ja lapaset ja sellaisen peiton, mikä on helppo laittaa vauvan päälle, kun lähtee siinä autokopassa liikenteeseen.
Ja tälle päivälle tuloo kauvan odotettu Partyliten pakettikin, mikä sisältää uusia kuvastoja ja uusia tuotteita, mitä esitellä tulevissa kynttiläpileissä. :) Ihan kuin Joulu ois tulossa, ku saapi paketin, vaikkakin vermeet on siihen ihan ite valinna.
Viime viikolla kävin Ystin luona laukkufriikki-kutsuilla.. Virheliike. Juuh, jäi laukku mukaan! Ja voitinpa vielä arpajaiset samalla reissulla, saaliina pikkuinen musta pussukka. Sekin löytyy uuvesta käsveskasta, survoin siihen kaikki pikku hipleet, mitä tunnetusti taitaa joka akan käsilaukusta löytyä. Vai onko sellasiakin onnellisia, jotka eivät mitään ylimääräistä kuljeta käsveskassaan??!!
Viikon paras on tässä: Sisko tuloo ukkonsa ja poikansa kans meille. Ihanaa!! Tuleevat keskiviikkona ja toivottavasti malttaavat viipyä muutaman yön tässä meillä. Meiltä sitten liikkuuvat kohti Takamaita. Joulu siis tuloo tälle viikkolle monijata kertoja! So happy on tämä lonti! Ihkuu viikkoa kaikille!!

Ps. Huomasin juuri, että ekat sukat on ihan vinksallaan!! Joskos jottain kuvankääntelyvääntely-ohjelmaa pitäs opetella käyttämään..

5 kommenttia:

 1. Aatteleppa, jos et olis tullu kutsuille, et olis voinu voittaa sitä kätsää mustaa pussukkaa?! Joten loppusaldo on kuitenkin plussalla... onhan?

  Ihanaa viikkoa siullekin, tuskin maltat odottaa vieraita :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs puikot ovat kilisseet.Kauniita sukkia oletkin saanut aikaiseksi.Nythän niitä alkaa tarviimaan.Meillä anoppi neuloo sukat,on sille niin tärkeä työ,etten viitsi itse edes ruveta neulomaan.
  Kutsut on sellaisia,ei sieltä pääse mitään ostamatta.Laukku on kyllä tarpeellinen.Minä en kyllä kuljettele laukussa mitään ylimääräistä.Oikeastaan mukana on vain känny,lompsa,hiusharja ja nykyisin se kamera.Ja huulipuna ja särkylääke,siinäpä ne taitaa olla.Tietysti jos jotain erityisesti tarvii mukana,niin se sitten.Tyhjennän laukun usein.
  Meillä on naapurissa partylite edustaja,olen jonkun kerran käynyt kutsuilla,kun hän järjestää kotonansa.Itse en ole pitänyt,vaikka houkuttelee.

  Mukavaa aikaa sinulle siskosi perheen kanssa.

  VastaaPoista
 3. Hienoja sukkia, noilla pääsee varmasti lujaa! :)

  VastaaPoista
 4. Siellä on jo villasukkien kutominen aloitettu. Hienoja sukkia!

  Tuntuu, että kesästä on vain niin hetki, ettei tässsä vielä aikoihin villasukkia tarvita - vaan, niinpä vaan minäkin olen villasukkani kaapin kätköistä kaivanut ja niillä tassuttelen taas pitkälle kevääseen saakka.

  VastaaPoista
 5. Voihan villasukat!
  Nekin pitää kohta kaivella esille... tai siis jokapäiväiseen käyttöön :)

  Käsveska, tuo kaiken säilyttäjä :)
  Minulla on tällä hetkellä käytössä useampikin... öö 4 joita vaihtelen sen mukaan mitä haluan kantaa mukana. ja sittenkin usein se kassi on autossa ja rahapussi kädessä kuljen kaupassa.
  Mutta ei riittänynnä enää isoinkaan käsveska, vaan oli pakko viime viikolla käyä ostamassa reppu että saa kaikki kamat kannettua mukana töihin ja takas.... hmm... mitähän kaikkee mulla siellä onkaan :O
  Nyt oliskin kyllä hyvä aika käyä tarkistamassa kassi ja siivota se... töihin pitää vielä tälle iltaa kiitää..

  VastaaPoista