tiistai 29. kesäkuuta 2010

Olipas kerran Pentuinen ja Teinix, pieniä vielä, halusivat tehdä kalvoväreillä tähtiä, kuita yms. ikkunaan. Äeppä te äeppäkin innostui parit Nallepuhitkavereineen värkkäämään... Läpsittiin kuvat sitten vuonna nakki ja pottu lastenhuoneen ikkunaan ja siellä ne ovatkin olleet, tähän päivään saakka. Äeppä käski Teinixiä kavereineen ottamaan föönin, millä hiukan?? lämmittää kuvia ja kyllä ne sieltä lähtee... Haettiin lusikkaa ja olipas pienoinen linkkarikin tullut kehiin mukaan. Hmm. Hmm. Nallepuhkavereineen retkottaa puoliksi vuoltuna irti ikkunasta. Äeppä te äeppä halusi näyttää mallia, kuis homma hoituu... Puoliksi se *pe...een* puh on vieläkin siinä ikkunassa!!!
Ehken mä huomenna jatkan.. tai sitten en. Lähden rantsuun ja grillaan itteni vaaleanpunaiseksi.
HUOM. Älkää antako kalvoväripiirrustusten maata ikkunoissa tsiljoona vuotta!!
... ja jos jollain on samanlaisia kokemuksia, niin vinkkiä kuinka ne hiton kuut sun muut saa irti, ettei tartte napauttaa koko lasia alas!
... niin ja Aurinkoa elämäänne. :D

2 kommenttia:

  1. Hih!

    Mutt aei meillä jääneet kalvopiirustukset jumiin ikkunaan.
    KOkeiles laittaa pikkasen fairyvesiseosta päälle, auttaako?

    VastaaPoista
  2. Vinkki on tässä: osta sellanen metallinen raappa, missä on siis sellanen terävä se terä. Siis en tiiä sen nimee mut ostin muistaakseni Prismasta jostain sieltä maaliosastolta.. Sillä lähtee varmasti, nimimerkillä Ihan sama ongelma oli mullakin.... (paitsi että olin laittanut kuvat pönttöuunin kylkeen johon ne sitten kivasti paloi kiinni.. vuosien ajan..) Lycka till!!

    VastaaPoista