sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Uh, tän pitäs olla unilla ja mä roikunki konneella!! Ja siihen on syykin.. Löysin siis niiiiin ihanan login, jotta ei mittään rajaa. Mä olen aikas tosikko, monasti, ku joku kertoo vitsin, en älyä mistä on kyse... ennenkuin mietin asiaa pienessä päässäni. :O Vähän karkas, mutta enivei, tuo login kirjoittaja on tod hyvä kirjuuttaan asioita ja mä täällä itekseni oon hörissy emannuuven jutuille. :D
Susikairan katastrofialue. Siellä mä olen tänään viihtynnä tovin jos toisenkin. Että jollain on taikuutta tohon kirjoittamiseen!!!
Pitäs varmaan säikyttää teinixit.. kokosivat takapihalle teltan ja sieltä kuuluu vielä melkoista kirkumista ja räkätystä. Jos ihan totisena hiipis teltan luo ja vähän rapisuttelis. Hyi, ku ilkee äeppä. :)) Muttakun oma teinix on lähdös Ruottiin pelireissulle, niin pitäs tota untakin vähän saaha kuulaan, ettei iske unetus reissulla. Voip käyvä niin, ettei pallo pysy hallussa, jos unimatti vaivaa.
Noh, tää lähtis suihkuun ja kattelemaan unikuvia hyttysverkon alle. Ööt immeiset. :)
Ps. Kun kattelin tekstiä, niin osasinpas todella livakasti hypätä asiasta ompelukoneeseen.. mutta jospas pysyitte mukana.

1 kommentti:

  1. Huomenta Murupeikko! Kiva, kun olit löytänyt blogiin ja jättänyt jäljen:)

    Mulla on sama "vinouma", että mieleen tulee aina kaikkea pientä jäynää millä vois lapsia kiusata ja säikytellä;D Telttarapinointi on kyllä ihan ykkönen!

    VastaaPoista